Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Βράβευση Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Βράβευση Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας - Θράκης»
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η επιτροπή βραβείων κριτικών μουσικής της «Ενώσεως Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών» επέλεξε τον Σύλλογο Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης για την απονομή της τιμητικής διακρίσεως κριτικών μουσικής 2014 σε οργανισμό που δραστηριοποιείται στην περιφέρεια της ελληνικής επικράτειας για την πολιτιστική του δραστηριότητα και προσφορά. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.μ., μαζί με την απονομή των βραβείων «Κάρολος Κουν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών είναι μέλος της διεθνούς Ενώσεως Κριτικών Θεάτρου,  θεωρείται ο εγκυρότερος σχετικός θεσμός στην Ελλάδα και τα βραβεία κριτικών απονέμονται σε όλες τις κατηγορίες της ελληνικής λόγιας δραστηριότητας στα παραστατικά αντικείμενα του θεάτρου και της μουσικής (Μεγάλο Βραβείο Μουσικής, Διάκριση σε μουσικολογικό σύγγραμμα, Τιμητική Διάκριση σε δισκογραφική εργασία ελληνικού ενδιαφέροντος κ.τ.λ).
Την τελετή θα παρουσιάσει ο κριτικός χορού της «Καθημερινής» και συνεργάτης του Γ΄ Προγράμματος της ΝΕΡΙΤ, Ανδρέας Ρικάκης και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Κυριάκος Λουκάκος, κριτικός μουσικής της «Αυγής» με μακρά θητεία στο Γ΄ Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η τελετή διοργανώνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.  
                                                                                                                                                                                O Πρόεδρος
                                                                                                                                                                      Δρ. Αθανάσιος Τρικούπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου